Voorbereidingen

Hallo,

De voorbereidingen van mijn project zijn in volle gang. Ik ben op dit moment bezig met het benaderen van potentiële sponsors en donateurs, om de transport van de container te financieren. Daarnaast heb ik al van verschillende organisaties sport- en spelmaterialen gekregen om mee te nemen, hier ben ik uiteraard ontzettend blij mee. Daarnaast zijn  ben ik druk bezig met het ontwerp van het logo en het bouwen van een website. Naast Facebook heb ik nu ook een Instagram en een LinkedIn pagina aangemaakt voor Sport’s Mee! Ook hierop worden de laatste nieuwtjes en foto’s/video’s gepost. Op het moment dat de website de lucht in gaat, laat ik dit uiteraard aan jullie weten.

Verder ben ik aan het uitzoeken of ik een werkvisium kan krijgen om in Zuid-Afrika de ochtenden te gaan werken en dan ’s middags aan de slag te gaan met het project. De reden dat ik in Zuid-Afrika ook wil gaan werken is eigenlijk om wel nog wat geld te verdienen.

Ondertussen heb ik al best wat sport- en spelmaterialen gekregen, vorige week heb ik van Nijha een pakket gekregen met daarin wat materialen. Van de softbal- en volleybalbond heb ik ook al allemaal gave materialen gekregen. Maar ik kan nog veel meer materiaal gebruiken. Dus mocht je nog mensen kennen die nog sport- en spelmaterialen hebben…… Ik neem het heel graag mee!
Esmée:)

 

Advertenties